Kartotek, hold, klippekort, personlig træning, regnskab

Denne database kan styre alle daglige opgaver med administration af et shape- eller motionscenter. Funktionerne inkluderer styring af holdtræning, styrketræning og personlig træning.

 

Medlemsdata
Medlemmet stamdata præsenteres i en formular med 5 faner med stamdata, holdtilmeldinger, klippekort, betalinger, målinger og kommunikation.
Et par af fanernes funktioner er vist her.

Klippekort
På denne fane vises de klippekort medlemmet har købt, hvor mange klip kortet indeholder, hvor klip der er brugt og tilbage osv.
Der kan udskrives en oversigt over præcis, hvornår klippene blev brugt og til hvad.
En påmindelse kan automatisk emails til medlemmet, når kortet er brugt op.

Målinger
På denne fane vises de kropsmålinger, som er indsamlet for medlemmet over en periode. Dette kan bruges i forbindelse med personlig træning eller specialtræning, hvor medlemmets fremgang følges tæt.
I oversigten vises, hvor mange gange målingen er udført og hvilken fremgang, der har været.

Medlemmer

Oversigten over samtlige medlemmer kan sorteres efter kolonneoverskrifter og filteres efter om hvorvidt medlemmet er aktivt eller passivt.
Det giver mulighed for at finde frem til passive medlemmer, som man så kan kontakte med tilbud.

shape-medlemmer

Det kan gøres via emailfunktionen, hvor alle de valgte medlemmers emails hurtigt kan klippes ind i “til”-feltet i en email. (Medlemmer samtykker til udsendelse af emails, når de indmeldes).

shape-medlemmer-emails

Hold

Holdoversigten viser alle aktive og tidligere hold i centret. Om hvert hold vises detaljer om tidspunkter, instruktør, antal tilmeldte m.m. Dobbeltklik på et hold for at redigere detaljer om holdet. Medlemmerne som er tilmeldt på holdet vises til højre – dobbeltklik for at gå til medlemmet.

shape-hold-oversigt

Holddetaljer

shape-hold-detaljer

Klippekorthistorik

Her vises hvordan medlemmernese har brugt deres klip gennem en periode. Formularen bruges til at lave statistik på medlemmernes klipforbrug. På den måde kan man få at vide, hvilke hold der er populære og skal satses mere på, og hvilke hold der ikke tiltrækker medlemmer.

shape-kliphistorik

Klippeoversigt

For de forskellige typer af klippekort, som centret udbyder, kan man få information om, hvor mange klip, der er solgt at hver type, og hvor mange der aktuelt er brugt og mangler at blive brugt. Det kan hjælpe med at planlægge arbejdet centret.

 

Løssalg

Løssalgsmodulet er en del af regnskabsfunktionen i databasen. Løssalget fungerer som et kasseapparat, hvor salgene slås ind. Alle informationer gemmes i databasen og kan sorteres og udskrives fra salgsoversigten.

shape-loessalg

Salgsoversigt

I salgsoversigten vises alle salg indenfor en valgt datoperiode. Datoperioden af som udgangspunkt den forgangne måned men er valgfri.
Den kan udskrives en rapport i Excel automatisk med detaljeret information om salget i perioden. Salgsrapporten kan gøre meget af revisorens arbejde med penge sparet til følge.

shape-salgsoversigt

Indstillinger

Her styres alle grundindstillingerne for databasen. Administratoren af databasen kan selv tilføje og rette i hold, varegrupper, varer m.m.
Så snart der rettes i klidelisterne er de nye valgmuligheder tilgængelige rundt omkring i databasen i dropdownlister osv.

shape-indstillinger